Vi Tilbyder Custom WordPress Service

Din hjemmeside fortjener en, som har styr på det. Jeg er virkelig lidenskabelig om WordPress hjemmeside Designs og udvikling. Din hjemmeside skal se godt ud og generere en forretning for dig – ren og simpelt. Jeg vil optimere dit websted specifikt til dine forretnings mål, så din hjemmeside er den mest brugervenlige og google-venlige, der sætter dig på toppen af ​​din konkurrenter.

WordPress er mit favorit CMS. I over 3+ år har jeg tilbudt WordPress webdesign og har udviklet både til små og store virksomheder rundt omkring i Danmark. At være en erfaren WordPress udvikler i Danmark, ved jeg, at din hjemmeside ikke bare skal se godt ud; det skal også føre til salg og konverteringer. For os er det ikke nok at bare opbygge en flot brugervenlig hjemmeside til din forretning, Jeg arbejder inden for HTML5, JS, Css3.

Samarbejde med Shipmondo

Shipmondo gør virksomheders fragthåndtering nem og effektiv ved at udnytte de digitale muligheder og teknologier.

Shipmondo er en komplet fragtløsning til virksomheder, hvor du nemt og billigt kan sende til hele verden på tværs af transportører fra én løsning.

Du kan både sende på dine egne fragtaftaler eller benytte Shipmondo’s attraktive fragtpriser.

Hos Shipmondo kan du eksempelvis sende med GLS, PostNord, Bring, DHL Express, DAO365, GEODIS og Danske Fragtmænd. Shipmondo understøtter samtidigt en række øvrige transportører på egen fragtaftale, som du finder på deres hjemmeside her: https://shipmondo.com/dk/transportoerer/

Effektiviser din fragt- og ordrehåndtering med en integration:

Integrer din webshop eller dit regnskabssystem med Shipmondo og importer dine ordreinformationer og book fragt automatisk til dine forsendelser. Du kan også automatisk bogføre dine ordrer i dit regnskabssystem.

Med en integration til Shipmondo sparer du således tid på manuelt tastearbejde, og du opnår en mere effektiv arbejdsgang.

KONTAKT OS
DESIGN
PROCES
BUGFIX
LAUNCH
Prøv vores prisberegner