Projekbeskrivelse

Kvalitet

Vi bestræber os konstant på at udvide vores horisont i forhold til de bedste produkter på markedet. Derudover er det vigtigt, at vi har de bedste produkter og maskiner til enhver opgave. For os er en opgave ikke god nok, hvis den ikke er udført til perfektion. Vi arbejder derfor med hver en opgave, som var den til os selv.

Service

Vi er super stolte af vores høje serviceniveau. Dialog og kommunikation er et af vores vigtigste redskaber. Det er her, vi kan rådgive, vejlede og afstemme forventningerne med vores kunder. Derfor lytter vi altid til den ris/ros, vi får udefra. Hver opgave bliver nøje planlagt med udgangspunkt i vores kunders ønsker og idéer kombineret med vores faglighed og viden for at opnå det bedste resultat.

Håndværk

Vi lever af tilfredse kunder. For at fortsat kunne leve af tilfredse kunder stiller vi os selv strenge og høje krav ift. vores håndværk. Vi er konstant i udvikling, hvor vi udnytter samspillet mellem vores faglighed, erfaring og vidensdeling, så vi kan levere det bedste håndværk, som naturligvis holder i mange år. Vi sætter en stor ære i hver opgave, vi løser uanset størrelse eller omfang.

Aarhus Skilte Live side
Aarhus Solfilm Live side
Eco Steam Live side

Anmeldelser

“Kære du der søger en der kan lave din hjemmeside:

Vi hos Han&Mai har benyttet Expert Design og væres fuldt ud tilfreds. De har formået at forstå vores tanker og skabt en hjemmeside med flot design og super brugervenlighed. De har altid været tilgængelige og udøvet god service. Vi har også valgt et vedligeholdelses-abonnement, da vi ejere har super travlt med alt muligt andet.

Tusinde tak til Expert Design, som jeg fremover vil bruge til andre projekter!”

Reyhan Yousefi, Han & Mai

“Super service hele vejen igennem forløbet. Kan varmt anbefale andre at bruge Expert Design. Mvh Bjørn”

Bjørn B. Møller, Farvelfedt

“Rigtig dygtig til deres arbejde og de gør det relativt hurtigt og professionelt. Du er helt klart i trygge hænder hos expert-design. De sætter hjemmesiden op, og designer den alt efter behov og ønsker. Det er desuden rart, at man kan få lavet abonnement mht. vedligholdelse af hjemmesiden for næsten ingen penge, så man ikke skal bøvle med det. Virkelig god service, kan stærkt anbefales.!”

Akin Polat, iCare-Rep

“Expert design er professionel og levere et produkt efter ens behov og ønsker hurtigt. Jeg har været super glad for bruge Expert design og super tilfreds med det endelige resultat.”

Masih Abdul, Nem Bilsalg

“Kun gode oplevelse med hans arbejde. Finder ikke noget billigere andre steder.”

Levent Avci, Kridthøj Rep

Lad os arbejde sammen!

Jeg glæder mig til at høre om din næste idé

Jeg tilbyder en kop kaffe og et møde på vores kontor i Aarhus.

Vi stræber på at svare indenfor 12-24 timer!

KONTAKT OS
TILBAGE TIL FORSIDEN