Projekbeskrivelse

Farvelfedt

Farvelfedt.nu
1:1 undervisning

Farvelfedt.nu er et privat træningscenter som tilbyder 1:1 undervisning af veluddannet personlig træner. Alt fokus er på dig. Træningen er tilpasset dit niveau. Du mødes der, hvor du er – og sammen skaber vi succes. Målet er, at du skal bevæge dig bedre i din hverdag og opleve et sundere og mere “fit” jeg.

Der er ingen almindelige træningsmaskiner hos Farvelfedt.nu.

I stedet har vi udstyret vores træningsfacilitet med topbrands fra den funktionelle træningsverden:

TRX, Rogue, Crossmaxx og Concept2.

Farvelfedt Bootcamp

Er du træt af de ekstra kg på kroppen, og ønsker du dig en sundere livsstil, som faktisk holder i længden? Så er Farvelfedt det rigtige for dig. Træningen foregår tirsdag aften i 6 uger. Farvelfedt er din mulighed for at gøre noget ved din overvægt en gang for alle og implementere en sund livsstil, du slet ikke kan lade være med at holde fast i. Du vil opleve, at du bliver stærkere, får mere energi og overskud, forbedrer din livskvalitet og taber dig. Forløbet indeholder 2 ugentlige træninger, tirsdag aften samt 1 time med din personlige træner som planlægges individuelt. Fællesskabet er afgørende for udbyttet af denne bootcamp. Holdet vil derfor være på max. 5 deltagere, hvilket giver mulighed for at inspirere, motivere og hjælpe hinanden til at opnå det bedst mulige resultat.

Bootcampen vil fokusere på kombinationen af kost og træning for at opnå en livsstilsændring, som holder i det lange løb. Du får udleveret en kostplan ved forløbets start, som løbende justeres efter dine behov. Du får en masse inspiration til din kost, lærer nye redskaber til at ændre og implementere nye vaner – og du får hjælp til at holde motivationen højt.

Prisen for deltagelse på Farvelfedt er 3.899 kroner

Personlig Træning

Personlig træning under mine vinger handler om, at du kommer til at bevæge dig bedre i din hverdag. Vi træner alle livets bevægelsesplaner. Du bliver stærkere og får en mere tonet krop samt opnår et evt. ønsket fedttab. Jeg vil IKKE gøre dig “sommerklar” – jeg gør dig klar til LIVET!

Vi træner funktionelt, hvilket vil sige, at træningen har en overførbarhed til dit liv og hverdag.

Vi strukturerer og målretter træningen efter dine specifikke behov og individuelle mål.

Du får hjælp til:

planlægning af din indsats, så den passer til DIN hverdag

at fastholde din motivation

at sætte de rigtige mål og delmål

at ændre de vaner, som begrænser dig

Træningen kan foregå hos Favelfedt, udenfor eller hjemme på din matrikel.

Træningen vil være sjov, hård og motiverende. Du vil ELSKE det !

Personlig træning hos Farvelfedt.nu er kvalificeret og EHFA-certificeret – og vigtigst af alt brænder jeg for, at vi sammen kan skabe succes. Jeg har 20-års erfaring i mit fag med adskillige uddannelser bag mig.

Personlig træning hos Farvelfedt.nu er for dig, der vil:

  være mere fit

  optimere din kropsstabilitet

  forbedre din hverdag

  genoptræne efter en skade

HVAD VI HAR LAVET

Web Design

Html + CSS

Grafisk Design

SE LIVE HJEMMESIDE

Anmeldelser

“Kære du der søger en der kan lave din hjemmeside:

Vi hos Han&Mai har benyttet Expert Design og væres fuldt ud tilfreds. De har formået at forstå vores tanker og skabt en hjemmeside med flot design og super brugervenlighed. De har altid været tilgængelige og udøvet god service. Vi har også valgt et vedligeholdelses-abonnement, da vi ejere har super travlt med alt muligt andet.

Tusinde tak til Expert Design, som jeg fremover vil bruge til andre projekter!”

Reyhan Yousefi, Han & Mai

“Super service hele vejen igennem forløbet. Kan varmt anbefale andre at bruge Expert Design. Mvh Bjørn”

Bjørn B. Møller, Farvelfedt

“Rigtig dygtig til deres arbejde og de gør det relativt hurtigt og professionelt. Du er helt klart i trygge hænder hos expert-design. De sætter hjemmesiden op, og designer den alt efter behov og ønsker. Det er desuden rart, at man kan få lavet abonnement mht. vedligholdelse af hjemmesiden for næsten ingen penge, så man ikke skal bøvle med det. Virkelig god service, kan stærkt anbefales.!”

Akin Polat, iCare-Rep

“Expert design er professionel og levere et produkt efter ens behov og ønsker hurtigt. Jeg har været super glad for bruge Expert design og super tilfreds med det endelige resultat.”

Masih Abdul, Nem Bilsalg

“Kun gode oplevelse med hans arbejde. Finder ikke noget billigere andre steder.”

Levent Avci, Kridthøj Rep

Lad os arbejde sammen!

Jeg glæder mig til at høre om din næste idé

Jeg tilbyder en kop kaffe og et møde på vores kontor i Aarhus.

Vi stræber på at svare indenfor 12-24 timer!

KONTAKT OS
TILBAGE TIL FORSIDEN