Projekbeskrivelse

Han & Mai

Han&Mai består af to forskellige personer, der har en vision om at forene deres modsætninger i ét koncept, ét firma, én ring. Vores forudsætninger for at skabe Han&Mai, bygger på mange års erfaring inden for smykkebranchen men naturligvis også vores store passion for smykker og ikke mindst, at skulle hjælpe jer med at finde smykker der symboliserer kærlighed. At arbejde med smykker og kærlighed er vores drøm!

Anna Mai startede sin karriere inden for smykkebranchen i år 2000, hvor hun fik sit første elevjob hos Mørup Ure og Guld i Silkeborg. Siden hen er det blevet til stillinger i forskellige smykkebutikker, hvor mange vigtige erfaringer er blevet gjort. Fx at hjælp skal gives med respekt, anerkendelse og ikke mindst i øjenhøjde. Og den hjælp kan hun godt tilbyde.Dels ved at bidrage med sine erfaringer fra smykkebranchen, hvor det er vigtigt at kunderne bliver velinformeret til at finde de rigtige ringe. Og dels med sin uddannelse som antropolog, hvor formidling, forståelse for kultur og forskellighed er blevet trænet til perfektion. Disse punkter sørger hun for altid finder sted igennem sit arbejde med Han&Mai.

Reyhan har altid drømt om at starte sin egen virksomhed, men har haft svært ved at finde en problemstilling, som hun brændte for. Hendes drivkraft har altid været at optimere og gøre tingene i hverdagen mere simpel og skræddersyet til den enkeltes hverdag. Hendes kendskab til smykker har altid været minimal. Måske fordi ingen har kunnet forklare meningen, symbolikken og værdien i smykkerne. Nu har hun endelig fundet det hun brænder for. Hun brænder for at kombinere jagten på den perfekte ring med simplicitet, klarhed og mere respekt for individets travle hverdag. Det skal være mere praktisk og pædagogisk. Disse punkter sørger hun for altid finder sted igennem hendes arbejde med Han&Mai.

Vores Passion

Mange års erfaring i servicebranchen har lært os, at der er mange udfordringer ved at møde kunderne i øjenhøjde og samtidig skabe mindeværdige øjeblikke. Det har også lært os, at i en travl hverdag kan det være svært at konsumere hverdagens smukke øjeblikke og navigere i, at reproducere smukke traditioner så som udvælgelsen af en forlovelses- eller vielsesringe.

En af de helt store udfordringer er, at det for mange er en førstegangs oplevelse at købe et smykke der har så stor en betydning og værdi. Gaver som indeholder så fin en symbolværdi, kræver specialister der har sat sig ind i værdien, og som forstår vigtigheden af den fortælling og de minder som smykket skal være en del af. Og det gør vi.

Vi forstår at det er en personlig proces og at det for nogen kan være en følelsesladet oplevelse, som kræver forhåndsarbejde, viden og tid. Vores passion er derfor at optimere processerne i forhold til at købe smykker af vigtige betydninger og samtidig skabe mindeværdige oplevelser.

Vores Vision

vores vision er at optimere alle processer og simplificere alt viden der er i forbindelse med bryllupssmykker så værdien af traditionen tilpasses menneskets travle hverdag.

Vores vision er blevet skabt på baggrund af det vi kan sammen i Han&Mai. Vi ønsker at skabe synergi og sammenskabelse mellem det vi kan og det at skulle finde noget særligt i det moderne menneskes liv. Mens Reyhan er praktisk anlagt, har fortand på det moderne menneskes behov for at simplificere processer, så har Anna Mai forståelse for at kombinere det perfekte smykke med menneskets behov. Nutiden møder dermed traditionen. Traditioner som er noget vi ønsker at bibeholde.

Derfor ønsker vi, at optimere processens præmisser og på samme tid tage os tid til at forstå menneskets ønske.

HVAD VI HAR LAVET

Web Design

SE LIVE HJEMMESIDE

Anmeldelser

“Kære du der søger en der kan lave din hjemmeside:

Vi hos Han&Mai har benyttet Expert Design og væres fuldt ud tilfreds. De har formået at forstå vores tanker og skabt en hjemmeside med flot design og super brugervenlighed. De har altid været tilgængelige og udøvet god service. Vi har også valgt et vedligeholdelses-abonnement, da vi ejere har super travlt med alt muligt andet.

Tusinde tak til Expert Design, som jeg fremover vil bruge til andre projekter!”

Reyhan Yousefi, Han & Mai

“Super service hele vejen igennem forløbet. Kan varmt anbefale andre at bruge Expert Design. Mvh Bjørn”

Bjørn B. Møller, Farvelfedt

“Rigtig dygtig til deres arbejde og de gør det relativt hurtigt og professionelt. Du er helt klart i trygge hænder hos expert-design. De sætter hjemmesiden op, og designer den alt efter behov og ønsker. Det er desuden rart, at man kan få lavet abonnement mht. vedligholdelse af hjemmesiden for næsten ingen penge, så man ikke skal bøvle med det. Virkelig god service, kan stærkt anbefales.!”

Akin Polat, iCare-Rep

“Expert design er professionel og levere et produkt efter ens behov og ønsker hurtigt. Jeg har været super glad for bruge Expert design og super tilfreds med det endelige resultat.”

Masih Abdul, Nem Bilsalg

“Kun gode oplevelse med hans arbejde. Finder ikke noget billigere andre steder.”

Levent Avci, Kridthøj Rep

Lad os arbejde sammen!

Jeg glæder mig til at høre om din næste idé

Jeg tilbyder en kop kaffe og et møde på vores kontor i Aarhus.

Vi stræber på at svare indenfor 12-24 timer!

KONTAKT OS
TILBAGE TIL FORSIDEN