Projekbeskrivelse

DEN BEDSTE BELØNNING ER GLADE GÆSTER

Der er plads til hele familien på Lystrup Café & Familierestaurant, hvor ejer Ahmet Gültekin netop har fejret fem års jubilæum.

“Det har været fem gode år, hvor udviklingen hele tiden har været positiv. Vi byggede restauranten fuldstændigt om, da vi overtog den for fem år siden, og folk har taget imod os med åbne arme. Det er vi meget glade og taknemmelige for, fortæller Ahmet Gültekin.”

Han har lavet mad i 22 år, og det har altid været på hans egne restauranter – tidligere for eksempel i Beder og Hurup Thy, og han driver stadig restaurant i Blokhus.

“Her i Lystrup er det alle slags mennesker, der kommer på restauranten. Vi har rigtigt mange familier, men også kærestepar, og vores mad er internationalt inspireret, så der er noget for alle, forklarer Ahmet.”

Fra Italien over Tyrkiet til Mexico

Menukortet byder for eksempel på italiensk i form af pizza og pasta, mexicanske burritos og nachos, tyrkiske specialiteter samt klassiske a la carte-retter som fiskefilet, burger, steak og forskellige salater.

Det tyrkiske islæt er en naturlig selvfølge af, at Ahmet Gütelkin kom til Danmark fra Tyrkiet for 28 år siden, og derfor har han valgt de bedste ting fra sit gamle hjemlands køkken til restaurantens menukort.

Mange stamgæster

Den hyggelige indretning, hvor der også er legerum til børnene, den gode mad og venlige betjening betyder, at restauranten har mange stamgæster.

“Folk kommer igen og igen og igen, og så tager de venner og familie med, så vi får gæster mange steder fra. Det er meget dejligt. Jeg har jo en stor kærlighed til at lave mad, og den bedste belønning, jeg kan få for mit arbejde, er glade gæster, smiler Ahmet Gültekin.”

Kigger man på restaurantens Facebook-side, vidner de mange positive anmeldelser da også om, at gæsterne på Lystrup Café & Familierestaurant da netop også er glade.

LCF STARTEDE I SLUTNINGEN AF 2013.

Restauranten drives og ejes af Ahmet Gültekin, der har over 20 års erfaring indenfor restaurationsbranchen og har ejet flere restauranter i løbet af årene i forskellige dele af landet. I dag ejer han to restauranter – én i Lystrup og én i Blokhus.

Vores restaurant er en familierestaurant målrettet børnefamilier, hvor børn er velkomne i alle aldre, dertil har vi et legerum og et livligt akvarium til børn og barnlige sjæle. Vores fleksible lokaler har plads til 50 spisende gæster indendørs og 30 gæster ude ved vores terrasse.

Vi er glade for Lystrups borgere, og den service vi kan tildele vores gæster. Vores salg siden start har været positivt og steget igennem årene.  Vi tilbyder over 100 retter i dag, og vi tilbyder også skræddersyet oplevelser til større arrangementer bl.a. buffeter, fødselsdage, konfirmationer og international mad m.fl…

Takket være vores loyale gæster har vi udviklet os på mange punkter siden start. Vi prioriter vores gæster og tilgode ser deres ønsker. Vi takker ihærdigt for jeres feedback, så vi kan forsætte med at forbedre og udvikle os for at yde den rette service.

Vi er særligt kendte for vores venlighed, gode service og loyalitet.

Vi ser frem til endnu flere spændende og produktive år med jeres opbakning.

HVAD VI HAR LAVET

Web Design

Logo

Grafisk Design

SE LIVE HJEMMESIDE

Anmeldelser

“Kære du der søger en der kan lave din hjemmeside:

Vi hos Han&Mai har benyttet Expert Design og væres fuldt ud tilfreds. De har formået at forstå vores tanker og skabt en hjemmeside med flot design og super brugervenlighed. De har altid været tilgængelige og udøvet god service. Vi har også valgt et vedligeholdelses-abonnement, da vi ejere har super travlt med alt muligt andet.

Tusinde tak til Expert Design, som jeg fremover vil bruge til andre projekter!”

Reyhan Yousefi, Han & Mai

“Super service hele vejen igennem forløbet. Kan varmt anbefale andre at bruge Expert Design. Mvh Bjørn”

Bjørn B. Møller, Farvelfedt

“Rigtig dygtig til deres arbejde og de gør det relativt hurtigt og professionelt. Du er helt klart i trygge hænder hos expert-design. De sætter hjemmesiden op, og designer den alt efter behov og ønsker. Det er desuden rart, at man kan få lavet abonnement mht. vedligholdelse af hjemmesiden for næsten ingen penge, så man ikke skal bøvle med det. Virkelig god service, kan stærkt anbefales.!”

Akin Polat, iCare-Rep

“Expert design er professionel og levere et produkt efter ens behov og ønsker hurtigt. Jeg har været super glad for bruge Expert design og super tilfreds med det endelige resultat.”

Masih Abdul, Nem Bilsalg

“Kun gode oplevelse med hans arbejde. Finder ikke noget billigere andre steder.”

Levent Avci, Kridthøj Rep

Lad os arbejde sammen!

Jeg glæder mig til at høre om din næste idé

Jeg tilbyder en kop kaffe og et møde på vores kontor i Aarhus.

Vi stræber på at svare indenfor 12-24 timer!

KONTAKT OS
TILBAGE TIL FORSIDEN