Projekbeskrivelse

Nem-Bilsalg.dk

Nem-bilsalg.dk er en online og fysisk bilsalgs beskæftigelse. Vi formidler salg af biler. Her skal køber og sælger dele forhandleravancen. Vi har til hus i en lille hyggelig landsby Thorsø i hjertet mellem storbyerne Århus, Randers, Silkeborg og Viborg, derfor bliver din bil udstillet attraktivt pga. vores placering. Vi sælger ca. 80% af de biler vi har i kommission især pga. vores beliggenhed.

Nem-bilsalg.dk har en bredt database af kunder i hele landet, og derfor kan vi være behjælpelige med mange købere, som netop kan være interesseret i at gøre en god handel, og købe din bil.

Vi er specialister og kan bidrage med at hjælpe den private ellers erhvervs forbrugeren til at få solgt deres bil hurtigere, og måske til en bedre handel end forventet.

For at give den bedste service til vores kunder, matcher vi i forvejen vores kundedatabase med mulige købere til netop en ønskebil, og på den måde, har vi tit en køber i hånden inden din bil bliver sat til salg. Hos nem-bilsalg.dk sætter vi en ære i at yde en professionel service og rådgivning til vores kunder.

Din bil står sikkert hos os i hele salgsperioden. Vores udstillingsareal er video overvåget, derudover har vi privat beboelse på adressen. Vi har plads til ca. 10 biler indendørs og ca. 30 biler udendørs. Alle biler er forsvarligt låst inde om natten. Der er fuld forsikring på alle bilerne selvom de er afmeldt.

Hvad er mæglerkoncept/kommission?

Mæglerkoncept hjælper dig til at få mest muligt for din brugte bil – også selvom du ikke skal købe en anden bil. Gennem os har du mulighed for at få forhandler markedspris for din bil, hvilket er noget højere end privat handel, når der handles uden klargøring, garanti og finansiering. Mæglerkoncept deler forhandleravancen mellem køber og sælges, som normal ligger på 15-25.000 kr. Derfor få du som sælger mere for bilen og køber få en billigere bil. Det er de penge du som køber og sælger sparer ved at bruge nem-bilsalg.dk.

Lad nem-bilsalg.dk gøre din bilsalg nemt og fleksibelt.

Hos nem-bilsalg.dk er vi fleksible. I salgsperioden har sælger mulighed for stille bilen i vores udstillingsareal eller bruge bilen til dagligt, mens vi markedsfører den bredt på de bedste bilportaler samt sociale medier. Du skal dermed ikke nødvendigvis undvære din bil, mens du har overladt hele salgsprocessen til nem-bilsalg.dk, som står for al kontakt og fremvisning. Samtidig sparer vi dig for irriterende opringninger sent på aftenen som jo er tilfældet og fremvise din bil over for fremmede personer, som du måske ikke helt er tryg ved. Når din bil er solgt gennem nem-bilsalg.dk overtager vi garantiforpligtelser, og sikrer dig straks dine penge samt bliver bilen omregistreret i købers navn. Du skal KUN undvære din bil ved fremvisning over for mulig køber. I mellemtiden har du mulighed for at få en gratis lånebil. Skal vi se hvad din bil er værd? Udfyld formularen ”Gratis salgstjek” så vender vi tilbage indenfor 24 timer.

Vi kører gerne ud til dig for at give dig et ”Gratis salgstjek”

Kniber det med tiden og ønsker du en uforpligtende samtale omkring økonomien og mulighederne for salget af din bil, så kommer vi gerne hjem til dig eller på din arbejdsplads og drøfter mulighederne. Vi kører rundt i hele Jylland. Mere fleksibelt kan det ikke blive!

HVAD VI HAR LAVET

Web Design

Grafisk Design

SE LIVE HJEMMESIDE

Anmeldelser

“Kære du der søger en der kan lave din hjemmeside:

Vi hos Han&Mai har benyttet Expert Design og væres fuldt ud tilfreds. De har formået at forstå vores tanker og skabt en hjemmeside med flot design og super brugervenlighed. De har altid været tilgængelige og udøvet god service. Vi har også valgt et vedligeholdelses-abonnement, da vi ejere har super travlt med alt muligt andet.

Tusinde tak til Expert Design, som jeg fremover vil bruge til andre projekter!”

Reyhan Yousefi, Han & Mai

“Super service hele vejen igennem forløbet. Kan varmt anbefale andre at bruge Expert Design. Mvh Bjørn”

Bjørn B. Møller, Farvelfedt

“Rigtig dygtig til deres arbejde og de gør det relativt hurtigt og professionelt. Du er helt klart i trygge hænder hos expert-design. De sætter hjemmesiden op, og designer den alt efter behov og ønsker. Det er desuden rart, at man kan få lavet abonnement mht. vedligholdelse af hjemmesiden for næsten ingen penge, så man ikke skal bøvle med det. Virkelig god service, kan stærkt anbefales.!”

Akin Polat, iCare-Rep

“Expert design er professionel og levere et produkt efter ens behov og ønsker hurtigt. Jeg har været super glad for bruge Expert design og super tilfreds med det endelige resultat.”

Masih Abdul, Nem Bilsalg

“Kun gode oplevelse med hans arbejde. Finder ikke noget billigere andre steder.”

Levent Avci, Kridthøj Rep

Lad os arbejde sammen!

Jeg glæder mig til at høre om din næste idé

Jeg tilbyder en kop kaffe og et møde på vores kontor i Aarhus.

Vi stræber på at svare indenfor 12-24 timer!

KONTAKT OS
TILBAGE TIL FORSIDEN