Vedligeholdelse af hjemmesider & webshops

Hos Expert Design kan du få vedligeholdelse. Lad os sørge for din hjemmeside fungere og altid er sikret imod hackers.

Vi sørger bl.a. for din hjemmeside får daglige backups, at den er oppe 24/7, analysering af statik samt en månedlig rapport.

Hvad er ikke inkluderet i Vedligeholdelses pakken?

Wordpress Vedligeholdelses pakken gælder ikke for opsætning af ny hjemmeside eller webshop, nye funktioner / plugins, eller andre større opgaver.

Hvorfor er det vigtigt at opdatere plugins?

At opdatere plugins i WordPress er vigtigt da det kan optimere samt holde hackere væk. Hos Expert Design opdatere vi dagligt plugins samt WordPress for at beskytte din hjemmeside bedst muligt.

Tilbyder du vedligeholdelse til sider du ikke selv har lavet?

Ja jeg tilbyder vedligeholdelse til din side hvis den er lavet i WordPress og tilbyder dig forslag til forbedringer af din hjemmeside.

Hvornår kan jeg opsige senest?

Opsigelses perioden skal være mindst 3 måneder før da det er igennem PBS det bliver faktureret. Det skal være skriftligt på mail info@expert-design.dk

“jeg vil gerne opsige min vedligeholdelse”

“grund til opsigelse”

WordPress Hjemmeside

En hjemmeside i dag i 2019 er mere end et online visitkort, hos Expert Design tilbyder vi en fuld responsiv hjemmeside med premium moduler og premium plugins.

Vi laver budgetvenlige hjemmesider til et engangsbeløb til dem som ikke vil betale en hel bondegård.

Woocommerce Webshop

Vi levere webshops med Woocommerce som er den mest populære webshop løsning i dag. Webshops fra os bliver leveret med opsætning af dine produkter samt betalingsløsning så den er 100% klar til salg af varer.

Derudover kan din hjemmeside blive sat op som en komplet webshop eller som en salgs-side på din hjemmeside.